Aerospace

Sestavni deli, ki se uporabljajo v letalski in vesoljski industriji, se morajo izogibati ekstremnim zahtevam. Delamo z dobavitelji z izkušnjami na tem področju, kot so CTI Electronics in OTTO, da bi zagotovili, da izdelki, ki jih dobavljamo, ustrezajo natančnim zahtevam te industrije.

Kmetijski

V sodelovanju z dobavitelji, vključno s podjetji CTS in SureGrip, so podjetja z bogatimi izkušnjami na področju industrije kmetijske / gradbene opreme težko opremljena, je Nexus edinstven za svetovanje in oblikovanje komponent, ki dobro delujejo na področju kmetijstva.

Avdio

Zavedamo se, da moramo biti na vodilnem mestu pri oskrbi z avdio industrijo in ponosni smo, da sodelujemo z dobavitelji, kot so OTTO in Mardquardt Switches, katerih ponudba Pro Audio je ena najbolj privlačnih. Ponujamo vam lahko vrsto osvetljenih tipk, preklopnih stikal, rokavnih stikal in vrtljivih stikal.

Avtomobilska industrija

Dobavitelji avtomobilske industrije morajo biti prilagodljivi spremembam in popolnoma seznanjeni s posodobitvami predpisov, materialov in tehnologij. Z dobavitelji, kot sta Marquardt in OTTO, lahko Nexus dobavi avtomobilskim odjemalcem natančne specifikacije, ki jih potrebujejo.

Letalstvo

Letalska industrija potrebuje dobavitelje z mednarodnim dosegom, seznanjena s specializiranimi potrebami in težkimi predpisi industrije. Naši dobavitelji, vključno z elektronsko strojno opremo New Yorka, imajo izkušnje pri izpolnjevanju potreb tega svetovnega trga.

Komercialno

Komponente Nexus nudi strokovno tehnično in komercialno podporo, ko jo potrebujete. Dobava nekaterih najbolj priljubljenih, visokokakovostnih komponent lahko z vami sodelujemo že od faze projektiranja naprej

Obramba

Vojaške aplikacije pomenijo ekstremna okolja - in potrebo po izdelkih, ki lahko prenesejo raznovrstne temperaturne razpoke in na jadranje vetra, vremena in kontaminantov. Izdelki, kot so na primer zaprta stikala in zanesljivi krmilni elementi OTTO, so testirani v vojaški rabi.

Industrijski

Z vrsto izdelkov, ki lahko prestanejo ekstremne temperature, težko uporabo in nevarne elemente, lahko z vami delamo, da najdemo prave izdelke za vse vrste industrijskih aplikacij.

Manafakturing

Nexus dobavlja visokokakovostna stikala, ključe za krmiljenje tipkovnic, ročice, krmilne gumbe, zaslone na dotik in polprevodniški releji v proizvodnem sektorju. Naše strokovno znanje pomeni, da lahko zadovoljimo potrebe predelovalne industrije za natančnost, kakovost in varnost.

Marine

Pomorska industrija zahteva visoke standarde glede varnosti in zanesljivosti. Izjemno raznolik sektor zahteva širok izbor komponent in materialov. Nexus ponuja vrsto komponent, vključno z izdelki za tesnenje Zago, Ruffy Joysticks in OTTO stikala, ki lahko prenese ostra okolja in izpostavljenost vodo, olju in drugim onesnaževalcem.

Medicinski

V medicinskem okolju so ključna čistoča in zanesljivost. Ponujamo paleto izdelkov, vključno z medicinskimi sponkami EHC in tipkovnicami ActiveKey, ki zagotavljajo udobje in preprečevanje navzkrižne kontaminacije. Na zalogi imamo celo vrsto stikal in kontrol, tipkovnic in prikazov, ki lahko prenesejo potrebe medicinske industrije.